De bedrijfscultuur

In totaal werken we met ruim 200 mensen aan de verdere groei van onze merken en groothandelsactiviteiten in Nederland en België. We zijn een dynamisch, informeel en divers team dat houdt van een uitdaging. Kruitbosch zoekt continu naar innovatie, is ambitieus en een groeiend bedrijf en biedt daarmee ook zekerheid.

Bij Kruitbosch kom je makkelijk aan je sportieve trekken. Zo gaat er elke winter een groep collega’s op wintersport. Ervaren of niet, iedereen kan mee. Ook doen we als bedrijf mee aan hardloopwedstrijden en het Hessenpoort Voetbaltoernooi. Kruitbosch is bij het toernooi een echte cupfighter en wist al meerdere edities te winnen! Natuurlijk kan bij een bedrijf dat bestaat door fietsen, een fietstocht niet ontbreken. Elk jaar wordt er daarom op een ontspannen manier een ronde van 120 kilometer gefietst. Gezond én gezellig.

Darten, tafelvoetbal, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid! We hebben een actieve PV die zorgt voor leuke activiteiten en attenties rondom het lief en leed wat bij collega’s speelt. En met een beetje geluk komt die lieve goede Sint in december ook weer langs!

We zien het als onze plicht om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom is Kruitbosch financieel partner voor meerdere stichtingen en krijg je de ruimte om je vrijwillig in te zetten voor deze organisaties. Zo zijn we partner van Stichting Present in Zwolle, die bemiddelt tussen vrijwilligers en mensen met een onvoldoende sociaal netwerk, gezondheid of geld. Ook steunen we de projecten van Stichting Red een Kind, die zich inzet voor betere leefomstandigheden voor kwetsbare mensen in Oeganda. Met een sponsoractie hebben we kilometers gemaakt voor Red een Kind en hiermee de sponsoring van Patrice, een jongetje uit Rwanda, bij elkaar gesport.

tafelvoetbal-min