Persoonlijke ontwikkeling

Kruitbosch is een ondernemend bedrijf met een stevige ambitie. De sleutel tot een succesvolle veranderende organisatie ligt bij de mensen die er werken. We dagen daarom onze mensen uit om bij te dragen aan de ambities van onze organisatie. Een krachtige wijze om dit te bereiken is leren en ontwikkelen. Werknemers mogen zelf voorstellen voor een opleiding doen, maar Kruitbosch organiseert binnen de ‘School of Kruitbosch’ ook verschillende trainingen en trajecten.

Eén van de mogelijkheden om dit leren en ontwikkelen concreet te maken is het Beat Your (Kruit)Boss traject, wat in samenwerking met Een Leven Lang Leren Academy (www.ellla.nl) wordt georganiseerd. Tijdens dit traject ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, leer je effectief samen te werken en constructief te communiceren. Daarnaast werk je samen met collega’s aan een gezamenlijke opdracht die bijdraagt aan de organisatieontwikkeling van Kruitbosch.

Sinds 2018 begeleidt ELLLA onze organisatieontwikkeling, met leiderschaps- en talentprogramma’s. Klik hier om hier meer over te lezen.