World-class workplace

Kruitbosch is voor het tweede jaar op een rij uitgeroepen tot World Class Workplace. Onderzoeksbureau Effectory beloont jaarlijks meerdere bedrijven met deze titel op basis van medewerkersonderzoeken. Het bureau riep Kruitbosch opnieuw uit tot World Class Workplace vanwege de bovengemiddelde resultaten van het medewerkersonderzoek.

Volgens Effectory worden de beste bedrijven geselecteerd op basis van miljoenen antwoorden van medewerkers van allerlei bedrijven over de hele wereld. Zo weten organisaties dat de titel World Class Workplace is gebaseerd op een betrouwbare en uitgebreide dataset. Ook onze medewerkers deden mee aan het onderzoek van Effectory. Uit de resultaten blijkt dat Kruitbosch uitzonderlijk hoog scoort op de zogenaamde employer Net Promotor Score (e-NPS). Deze graadmeter geeft aan in hoeverre medewerkers van Kruitbosch de organisatie aanraden als werkgever. Terwijl de gemiddelde benchmark op 6,0 ligt, scoort Kruitbosch een 45,2 op de e-NPS. Vorig jaar scoorde onze organisatie ook al bovengemiddeld hoog: 44,9 bij een gemiddelde benchmark van 19,8.

Een bijzondere prestatie

“We zijn ontzettend blij en trots op de erkenning World Class Workplace,” vertelt Chris Kruitbosch, algemeen directeur van de fietsenfabrikant en -groothandel. “Wij geloven dat mensen het verschil maken en dat begint bij goed werkgeverschap. Deze erkenning is een mooie bevestiging en stimulans om hierin te blijven investeren.”

Over World Class Workplace

World Class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World Class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

afbeelding-world-class-workplace